ACCOMMODATIE

Het hele jaar door bied ik u een gezellig, met zorg ingericht verblijf, waar u het gevoel krijgt thuis te zijn.
Er zijn verschillende mogelijkheden om bij mij te verblijven, in de sfeervolle  chambres d’hôtes maximaal 6 personen of in een gite voor 4 personen.
Ik heb meerdere kamers in mijn huis waar u voor een of meerdere nachten kunt verblijven.
De regio is zeker de moeite waard voor een langer verblijf.

• Gratis WIFI aanwezig.
• Iedere kamer is voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. De kamers zijn ingericht met twee een-persoonsbedden met boxspring matrassen van 90×200 cm en een zitje.
Huis 2022 1
Le bois du four Frankrijk

Prijzen diverse kamers

Chambre Vue Barret 2 persoonskamer op eerste verdieping. € 59,-
Chambre Vue Jardin 2 persoonskamer op eerste verdieping. € 59,-
Chambre Grange: 2 persoonskamer op beneden verdieping. € 65,-
Suite Bois de Four: 2 persoonskamer op beneden verdieping. € 65,-

Prijs per kamer is op basis van 2 volwassenen inclusief ontbijt. De bedden zijn voor u opgemaakt en het badlinnen ligt voor u klaar.
In Chambre Grange en in Suite Bois du Four kan een extra bed worden geplaatst tegen een meerprijs van € 15,-. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Gite

Mijn gite was in verleden de Grange van de boerderij. Na een zeer ingrijpende verbouwing hebben ik dit deel van het huis een nieuwe bestemming kunnen geven. Mijn gasten kunnen genieten in een speels, luxe ingerichte gite. Deze gite voor 4 personen is ingericht met woonkamer, keuken, badkamer, 1 slaapkamer met eigen douche en toilet en 1 slaapvide. Door de niveau verschillen is de gite niet geschikt voor mensen met bewegings beperking. De gite grenst met terras aan de prachtige tuin met uitzicht. Prijs per week € 600,-

Honden zijn in overleg van harte welkom.

Diner

Zowel wanneer u bij mij in een van de kamers verblijft of als u in de gite verblijft, kunt u een aantal avonden bij mij genieten van een 4-gangen diner voor € 23,50. Kinderen tot 4 jaar gratis.  Kinderen van 4 tot 12 jaar € 12,50.

Le bois du four Frankrijk
LeBois acco 6