KOM MEEGENIETEN IN MIDDEN FRANKRIJK

Mijn recept voor genieten in mijn Chambres et table d’hotes of gite

Lees hieronder het recept om te genieten in mijn sfeervolle chambres et table d’hotes of gite, in landelijke omgeving in Midden Frankrijk. Ik ben Nederlandse eigenaar die jaren geleden Nederland heeft ingeruild voor mijn diverse buitenland avonturen en uiteindelijk mijn avontuur in Frankrijk heb voortgezet.

Een mooie omgeving: Mijn locatie ligt in de Allier, Midden Frankrijk op rijdbare afstand van Nederland.
Een werkelijk prachtige, natuurlijke vakantieomgeving waar je inspanning en ontspanning kunt afwisselen.

Een wandel gebied bij uitstek om tochten te maken van licht tot zeer uitdagend in de directe omgeving.
Elektrische fietsen kunt u (tegen geringe vergoeding) gebruiken om er zelf op uit te gaan en tijdens een tocht de mooiste plekjes van de streek ontdekken.
De tochten zijn van gering inspannend tot middel matig inspannend maar met behulp van de elektrische `Gitanes” fietsen goed te doen. Er zijn ook tochten mogelijk waarbij lunch of picknick georganiseerd wordt.

Wandelen, fietsen, van de gebaande paden af met mountain-bike, schilder workshop, kookworkshop, of forel vissen. Dat en nog veel meer kan hier allemaal.

Heerlijk uitslapen en genieten van de rust op terras in de tuin, het zwembad of jacuzzi kan natuurlijk ook.

Lekker eten volgens mijn concept “Kookgek zoekt lekkerbek”

Van iedere maaltijd wil ik een feestje maken. Dit past bij de bourgondische leefstijl in Midden Frankrijk. Komt u bij mij eten? Dat is gezellig, schuif aan en laat u verrassen en verwennen, wel in de ochtend aangeven dat u gebruik wilt maken van diner die avond.

Voor het ontbijt kunt u aan tafel tussen 8.00 en 10.00 uur. Iedere ochtend serveer ik een zeer uitgebreid ontbijt bereid met verse producten.
Meerdere avonden per week serveer ik om 19.30 uur een vier gangen diner, vers bereid. Vooraf aan het diner kunt u nog gezellig genieten van een aperitief. Bij het diner kan u al dan niet genieten van wijn uit de regionale wijnstreek Cote Roannaise.
Komt u mee genieten van eerlijk, puur en vooral lekkere verse producten uit eigen tuin en streek?
Verdraagt u bepaalde producten niet n, heeft u een allergie of is er iets dat u echt niet graag eet, laat het mij weten en dan vinden we in overleg een vervanging.

Verblijf bij Nederlandse eigenaar in chambres d’hotes “Le Bois du Four” in de Allier. Geniet van mijn chambres et table d’hotes, ervaar het bourgondische leven en komt tot rust.